SEO der er til at forstå og betale!

+45 6574 2003

Linkbuilding

Det vigtigste når man taler SEO.

Nu kan du købe linkbuilding nemt og online via vores service på Linkkongen.dk

Linkbuilding fra Linkkongen

 

Men for at kunne lave linkbuilding er det vigtigt at man først forstår hvad det egentlig er.
Linkbuilding kommer fra det engelske sprog, hvor det staves “link building”. Oversat til dansk betyder det at bygge links eller rettere henvisninger.
Efter den nye pingvin opdatering (penguin update) fra Google af, er det blevet ekstremt vigtigt at få lavet sin linkbuilding etisk korrekt og uden nogen form for automatiseret metoder og købte links generelt. Typen “site-wide links” er især vigtig at undgå. Men alt dette har vi styr på, så kontakt os med det samme.
Mange af vores kunder vælger en af de populære pakker, hvor vi tager 100% hånd om deres eksterne SEO i form af opbygning af større trust til Google ved at få flere links/henvisninger fra relevante hjemmesider samt sociale-signaler fra de største sociale platforme.
Her er det vigtigt at påpege, at vi stadig laver det hele in-house og at alt er lavet på dansk.
Især efter den nye Pingvin-opdatering fra Google er det blevet ekstremt vigtigt, at de backlinks man har til sin hjemmeside er relevante og genereret af mennesker i stedet for automatiseret værktøjer som en del SEO-firmaer benytter sig af.

Du kan se hvad vores linkbuilding-pakker indeholder her:

Derfor er linkbuilding fra os af en god idé

Brug tiden der, hvor du er ekspert.

Tid er penge og tiden er uden tvivl brugt best, der hvor man har sin ekspertviden. Lad derfor os om at lave linkbuilding, imens du fokuserer på din forretning.

Vi bruger varieret linkbuilding metoder.

En af de vigtigste ting med linkbuilding er at variere de steder, hvor man bygger links fra. Vi sørger for at vores linkbuilding er relevant og har en stor variation.

Se dine placeringer stige måned efter måned.

Når man laver linkbuilding handler det i stor stil om at få de søgeord der giver et afkast til at få bedre placeringer på Google. Læn dig tilbage og se dine ord stige støt.

Overholder Googles retningslinier.

Efter den sidste nye opdatering fra Google af er det blevet meget mere vigtigt end nogensinde før, at ens linkbuilding overholder retningslinierne – det sørger vi for at den gør!

Vi samler kun på tilfredse SEO kunder, læs hvad de siger her:

 • Han er for sej! Det har været en lang, men rigtig god rejse at arbejde sammen med Kristian Ole Rørbye fra Seotext.dk omkring SEO optimering af ahandyhand.dk.

  Christian Arensbak

  Ahandyhand ApS

 • Man får altid en fin service, og nogle gode artikler og meget rimelige priser. Kan bestemt anbefales.

  Jesper Sølund

  Sølund Marketing

 • Efter megen søgen og kommunikantion med mit netværk faldt valget på Kristian fra SEOTEXT til at lave vores SEO arbejde på freetrailer.dk . Kristian er bosat og driver firma fra Thailand, hvilket betød nogle ret attraktive priser i forhold til de danske tilbud som vi havde fået. Prisen kombineret med et personligt møde med Kristian, da han var i Danmark på visit, var det sidste der skulle til for at vi satte vores “trust” her.

  Allan Sønderskov Darré

  Freetrailer A/S

 • I løbet af knap 14 dages samarbejde, formåede Kristian at få 6 ud af 11 prioriterede søgeord på side 1, og nu efter fem uger er vi hhv nr 2 og nr 6 på branchens to tungeste og vigtigeste søgeord. Indtjeningen i perioden er vokset betydelig mere end det samarbejdet med Kristian koster! Resultaterne taler for sig selv og jeg glæder mig til de næste mange års samarbejde med Seotext.dk

  Tom Donbæk

  Td Invest af 1965 A/S

 

Vores pakker herover er kun eksempler på hvad vi kan tilbyde af linkbuilding. Pakkerne er ekstremt effektive og giver gode resultater. Det anbefales dog, at man ikke kun bruger linkbuilding ét sted fra, men spreder det ud, så man får en mere naturlig link-profil, hvilket er blevet meget vigtigt efter at Google lancerede deres Pingvin opdatering. Vi kan hjælpe dig med at få en bred link-profil, tag blot kontakt til os og vi tager den derfra.

Der er ingen form for binding ved at vælge linkbuilding hos os. Derfor er der rig mulighed for at prøve os af med en eller to måneder til at starte med – men pas på, man bliver nemt afhængig af det!

Links / henvisninger – hvad er det?

Henvisninger er det som vi også kender fra dagligdagen, hvor man f.eks spørg en bekendt om han kender en god restaurant i den by du skal besøge i weekenden. Denne henvisning får dig til at overveje denne restaurant, da det kommer fra en bekendt og må siges at være en loyal henvisning. Jo flere du spørg i løbet af ugen der også anbefaler dette sted, får dig i sidste ende til at tage beslutningen om at besøge dette sted.

På samme måde arbejder Google (i grove træk). Jo flere relevante / loyale websites der peger hen på en restaurants hjemmeside i Kerteminde, des større chance er der for at netop denne restaurant kommer op og ligger i top på Google.dk.

Er linkbuilding dyrt eller billigt?

Tid er penge og sådan er det også med linkbuilding. Jo højere konkurrence der er indenfor din branche og det eller de søgeord du gerne vil til tops på i Google des mere indsats og tid kræver det for vores side af.

Så ring eller skriv til os og vi laver en gratis vurdering af hvad det vil koste at linkbuilde inden for dit område, så du kan forvente nogle gode og tilfredsstillende resultater..

Hvordan finder man disse relevante hjemmesider at få henvisninger fra?

Godt spørgsmål og det er her vi kommer ind i billedet. Vi har arbejdet med dette områder i mange år og opbygget et godt netværk samt viden, der gør at vi kan håndtere alle områder og brancher indenfor linkbuilding, så du kan bruge tiden på at udvilke din forretning…

Vores metoder spænder fra socialemedier, blog netværk, artikeldatabaser, linkkataloger, kompleks linkbuilding mm.

Klar til at indtage førstepladserne på dine søgeord? Så start med at kontakte os ganske uforpligtende eller køb online med det samme.

Hop tilbage til priserne!

Opskriften på god linkbuilding anno 2015

 

Linkbuilding
Author: Kristian Ole Rørbye
Links fra relevante steder
Ingredients
 • Links
 • Social indtryk
 • Trusted sider
Instructions
 1. Links fra relevante steder